619 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile săvârșite în trafic

619 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile săvârșite în trafic
noiembrie 03 08:14 2015 Print This Article

La nivelul județului Neamț, în acest week-end, au fost dispuse mai multe acțiuni pentru combaterea abaterilor săvârșite la regimul circulației publice și pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică.

Astfel, suplimentar față de dispozitivele curente, circa 200 de polițiști nemțeni au asigurat aceste măsuri, fiind prezenți în trafic unde au constatat 16 infracțiuni la regimul rutier, majoritatea privind conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea sub influența alcoolului.

Totodată, în urma abaterilor constatate au fost aplicate 619 de sancțiuni contravenționale, dintre care 195 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 91 pentru abaterile săvârșite de căruțași, 39 pentru nefolosirea centurii de siguranță, 4 pentru consumul de băuturi alcoolice, 4 pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată iar restul pentru alte încălcări ale normelor rutiere.

Valoarea sancțiunilor aplicate este de circa 80000 lei, fiind reținute 18 permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.