Andrei Caramitru a intrat în USR și i-a bătut pe toți cu limbajul: SĂ LE DĂM FOC!

Andrei Caramitru a intrat în USR și i-a bătut pe toți cu limbajul: SĂ LE DĂM FOC!
ianuarie 26 06:02 2019 Print This Article

Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, și membru al USR a lansat un avertisment dur asupra Guvernului Dăncilă, legat de legile Justiției.

”Înțeleg ca PSD vrea sa dea OUG-uri cu efecte juridice retroactive (ceea ce este clar neconstituțional) – ca să anuleze procese judecate in trecut și sa scape de condamnări date deja.

Vreau sa le zic clar : nu va jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional – de ce nu am da și noi un OUG retroactiv in prima zi de guvernare care sa anuleze tot ce ați făcut voi și să va și arunce in pușcărie imediat pe toți ? Ce ne-ar împiedica dacă exista precedent ? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV si ale Comisiei de la Veneția ? Așa scăpăm și de voi și rezolvam și toată legislația juridică rapid (ca nu o sa mai aibă cine sa o blocheze – veți fi toți la Rahova și Jilava). Așa că gândiți-vă bine ce faceți !!!!!”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

De la această postare, a urmat un schimb de replici cu liberala Crina Dobre, potrivit dcnews.ro.

Iată mesajele de pe Facebook:

Crina Dobre: Ei nu o dau tinand cont ca pe viitor ar putea pierde puterea. O dau fiind siguri ca asa nu vor mai pierde niciodata puterea. Deci atenti tot noi trebuie sa fim.

Andrei Caramitru: Știu. Trebuie sa câștigam alegerile sau – dacă le masluiesc și le fură masiv – sa le dam foc.

Crina Dobre: Imi este constant teama ca se va lasa cu morti povestea asta. Gasca psd-ista nu renunta (vezi interventiile nerusinate din PE), noi nu vom accepta sa ne distruga tara si va iesi răzbel ;).

Andrei Caramitru: Cam de asta îmi e și mie frica. Situație gen Venezuela. (…) Jandarmii – dacă le dublează salariile – cred ca ar fi pregătiți sa ne împuște pe toți. Nu am nici un dubiu.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.