Alianţă între PSD, PPU şi ALDE pentru alegerile locale din judeţul Neamţ!

Alianţă între PSD, PPU şi ALDE pentru alegerile locale din judeţul Neamţ!
august 09 08:04 2020 Print This Article

PSD, ALDE şi Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) anunţă înfiinţarea „Alianţei pentru Modernizarea Neamţului 2020”, în vederea candidaturii comune pentru Consiliul Judeţean Neamţ la alegerile locale programate pentru 27 septembrie.

Anunţul privind alianţa la nivel local a celor trei formaţiuni politice a fost făcut, sâmbătă, de către preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, într-o conferinţă de presă în care i-a avut alături pe Teodor Meleşcanu, ca reprezentant al PPU, şi pe Ion Asaftei, preşedintele ALDE Neamţ şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

 

În esență, Ionel Arsene a susțínut următoarele:

”Vreau să termin ceea ce am început ca președinte al Consiliului Județean și să realizez ceea ce își doresc nemțenii! Am lucrat continuu cu motoarele turate!

Ceea ce am realizat în acest mandat, ajuns acum la final, depășește cu mult ceea ce s-a făcut în Neamț în ultimii 30 de ani. Dar, repet, mai sunt lucruri de făcut și tocmai de aceea îmi doresc un nou mandat de președinte al Consiliului Județean!

Pentru a continua performanța în administrație, astăzi am pus bazele „Alianței pentru MODERNIZAREA Neamțului 2020“, între PSD, Partidul Puterea Umanistă și ALDE. Împreună am colaborat până acum, am crescut nivelul de trai în Neamț. Tot alături de ei vreau să continui dezvoltarea județului și de aceea facem această alianță pentru Consiliul Județean.

Sloganul meu este „Fapte, nu vorbe!“. Pentru asta este nevoie de continuitate în administrarea zonei. Nemțenii văd ce am realizat pentru județul nostru și sunt convins că și ei își doresc continuitate. Sunt sigur că așa va fi, pentru următorii 4ani!”

 

 

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.