Andronic, DEZAMĂGIT: Am plătit o grămadă de curve masculine și …

Andronic, DEZAMĂGIT: Am plătit o grămadă de curve masculine și …
februarie 02 08:56 2019 Print This Article

Mesaj neobișnuit scris de jurnalistul Dan Andronic pe pagina de socializare. Acesta declară că este vinovat de cum au ajuns unii jurnaliști.

”Meseria asta de gazetar s-a umplut de curve masculine. Din păcate, sunt și eu vinovat!
Am plătit o grămadă…”, a scris Dan Andronic. Nu știm exact la cine se referă dar în ultimele 24 de ore acesta a fost atacat de Sabin Orcan, care a lucrat pentru Dan Andronic la Evenimentul zilei.

Ce scrie Sabin Orcan făcând referire la publicația Capital. ”Aoleu! Să nu-mi ziceți că fițuica de scandal a lui Andronic se dedă la escrocherii! Tocmai el, corectul, inocentul, victima Statului Paralel, care se jură că nu fură, să fie prins cu rața-n gură? Vai de mine, nu mă așteptam la așa ceva!, a scris Orcan publicând un articol din revista pe care o conduce.

Ce scrie în articolul de pe NewsWeek:

”Site-ul Capital.ro folosea un „bug”: pe varianta de mobil, site-ul nu permitea ca utilizatorul să dea „back”, pentru a ajunge pe HomePage, potrivit informațiilor paginademedia.ro. La fiecare încercare, se reîncărca aceași pagină, iar site-ul contoriza o afișare.

Se întâmpla și pe varianta desktop, doar că aici nu se contoriza afișarea. Chiar și așa, utilizatorul putea ieși de pe articol accesând un alt articol din site (în acest fel, era menținut pe site, ceea ce ar explica timpul uriaș petrecut de utilizatori în decembrie: 14 minute în medie)

„Eroarea” a fost semnalată și de comentatorii Paginademedia.ro, la publicarea articolului despre explozia traficului Capital.ro. De altfel, chiar în acea zi, 14 ianuarie, capital.ro a scos bug-ul cu pricina, la solicitarea BRAT. După 14 ianuarie, traficul s-a prăbușit: un trafic cu 40% sub zilele din decembrie”, se arată în articol printre altele.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.