Jalnic. Berbeceanu: Badea trebuie BĂTUT ZILNIC. Să simtă cum trosneşte clavicula

Jalnic. Berbeceanu: Badea trebuie BĂTUT ZILNIC. Să simtă cum trosneşte clavicula
februarie 07 05:47 2019 Print This Article

Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a comentat eșecul din ring al realizatorului Mircea Badea, care a fost făcut K.O. de motociclistul Teodor Emil.

Celebrul fost comisar este de părere că realizatorul Antena 3 trebuie „bătut zilnic, golănește, să simtă prostovanul cum troznește o claviculă”.

Amintim că Mircea Badea a avut, sâmbătă, meciul revanșă cu motociclistul care l-a bătut și în trecut. Nici de această dată prezentatorul Antena 3 nu s-a descurcat mai bine: Badea a primit o lovitură năpraznică și a căzut la pământ, fiind făcut K.O. în doar câteva secunde.

Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează (….) În stradă, pentru că aia-i bătaia care doare cu adevărat, afirmă pe facebook fostul comisar DIICOT Traian Berbeceanu.

Să simtă prostovanul cum troznește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește. Ori suntem golani, ori nu mai suntem?, mai scrie Berbeceanu.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.