Ce mai vedem în vitrina paginii Corupția ucide: “Presedintii României sunt Proști și Hoți cum este poporul român!”

Ce mai vedem în vitrina paginii Corupția ucide: “Presedintii României sunt Proști și Hoți cum este poporul român!”
aprilie 28 05:27 2017 Print This Article

 

Un anume analfabet cu vocație certă de antiromân, Adrian Ioan Ferent, căruia i se pare că românii  i-au sufocat existența, varsă o căldare de zoaie în capul conaționalilor săi, considerându-se furat la cântarul istoriei, fapt pentru care, de pe pagina Corupția ucide, își atenționează cititorii:

Arbitrajul de la Viena din 1940: romini prosti si hoti plecati din Transilvania de Nord, m-am saturat sa fiu furat de mitici!”

Despre  profesorul  Iuliu Hațieganu, al cărui nume îl poartă astăzi Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj,personalitate a medicinii românești, ipochimenul crede că

Acad. Iuliu Hatieganu – “Hipocrate al romanilor” nu a descoperit Nimic. In 1940, cand au venit maghiarii, acad. Hipocrate si profesorii romini au fugit la Sibiu cu armata romina.  De altfel, notează acest individ bolnav de ură, “profesorii maghiari le-au spus profesorilor romini ca nu sunt capabili sa conduca o universitate si au avut dreptate, profesorii romini fiind prosti, spagari, hoti!”

Pe pagina sa de socializare, postacul trăiește un delir violent: “Pe 15 Martie cu steagul Transilvaniei voi fi alaturi de maghiari! Voi protesta impotriva ocupatiei Transilvaniei de catre armata romina, armata de popor de hoti si prosti, care m-a tinut in saracie deoarece ma cheama Ferent!”

Drept urmare,

“Ma Pish pe armata de ocupatie romina care m-a tinut in saracie deoarece ma cheama Ferent! 
Ma Pish pe Academia romina, cu academicieni care nu au descoperit nimic in 150 de ani!”

În concluzie, “Presedintii Rominiei Iohannis, Basescu, Iliescu, Constantinescu, Ceausescu, Dej sunt Prosti si Hoti cum este poporul romin!”

Insulta poporului roman nu se pedepsește?

De subliniat e că, de pe pagina Coruptia ucide, nimeni n-a găsit de cuviință să-i de o replică! Tinerii frumoși și liberi care poartă drapelul țării pe umeri nu sunt români? Nu se simt lezați?

Al. M.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.