CEx. S-a cerut prima EXCLUDERE din PSD. Cine e pe lista NEAGRĂ

CEx. S-a cerut prima EXCLUDERE din PSD. Cine e pe lista NEAGRĂ
februarie 03 13:10 2019 Print This Article

Robert Negoiță sustine că în cadrul ședintei Comitetului Executiv al PSD Marian Oprișan a solicitat excluderea lui din partid. Edilul a precizat ca propunerea nu a fost supusa la vot. Robert Negoita a criticat, in repetate rânduri, măsurile conducerii PSD.

Vicepreședintele PSD Robert Negoiță a apreciat, duminică, în ședința Comitetului Executiv Național PSD care se desfășoară în Parlament, că administrațiile publice locale sunt dezavantajate de strategia bugatară propusă de Guvern pentru 2019, au spus surse din partid pentru Stiri pe surse. Președinte al Asociației Municipiilor din România, Negoiță le-a spus liderilor PSD că nu se asigură fonduri suficiente pentru investiții.

„Nu sunt bani!”, le-a repetat acesta liderilor PSD. La ședință participă și premierul Viorica Dăncilă.

Întrebat, duminică la Parlament, dacă Marian Oprişan a propus în Comitetul Executiv excluderea sa din PSD, Robert Negoiţă a răspuns: „M-a propus să mă exclud din partid. Nu s-a supus la vot. Da, ceva de genul”.

Acesta a declarat, duminică, înainte de CEx că de la buget au fost tăiate sume enorme şi mare parte din primării nu pot suporta cheltuielile, subliniind că prin proiectul de buget pe 2019 nu este respectat programul de guvernare, de aceea vrea ca Liviu Dragnea să discute şi cu primarii sectoarelor.

De asemenea, primarul general Gabriela Firea a transmis, sâmbătă, o scrisoare bucureştenilor în care anunţă că prin proiectul de buget pe 2019, Primăriei i se taie 25% din buget, adică 180 de milioane euro, subliniind că este dovada că Liviu Dragnea îi urăşte pe cetăţeni. Firea a făcut un apel la Călin Popescu Tăriceanu să nu se lase minţit de planşele colorate cu care va veni Dragnea.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.