COMUNICAT DE PRESĂ – ALDE Piatra Neamț

COMUNICAT DE PRESĂ – ALDE Piatra Neamț
martie 13 17:57 2020 Print This Article

(13 martie 2020) – Ref: Ridicarea sprijinului politic pentru doi consilieri municipali din Consiliul Local Piatra Neamţ

Luând act de neimplicarea efectivă a consilierilor locali Misăilă Ioan-Cătălin şi Tihenea Romulus Cristian în activitatea organizaţiei ALDE Piatra Neamţ dar şi de alte derapaje de la ceea ce înseamnă asumarea unei echipe politice, care vin în totală contradicţie cu Statutul ALDE,
BPL ALDE Piatra Neamţ a decis în şedinţa din data de 12 martie 2020 excluderea celor doi din funcţiile deţinute în acest for şi ridicarea sprijinului politic. Conform statutului, aceste decizii urmează a fi validate de BPJ ALDE Neamţ.

ALDE Piatra Neamţ îşi reafirmă credinţa că politica pentru cetăţean poate fi făcută cu oameni cu adevărat implicaţi, oneşti, cu spirit de echipă, drept pentru care porţile organizaţiei noastre sunt în continuare deschise celor care cred că viaţa politică şi administraţia din Piatra Neamţ au nevoie de o resetare reală.

“Nu e o bucurie să ajungi la astfel de decizii ferme. Dar spiritul de echipă şi obiectivele comune nu trebuie să fie vorbe în vânt. ALDE Piatra Neamţ are şansa de a deveni o forţă la Piatra Neamţ dar asta este posibil doar prin asumarea de către toţi membrii echipei a aceloraşi reguli şi valori” – Ciprian Enache, preşedinte ALDE Piatra Neamţ.

“ALDE este o echipă care pune pe primul loc oamenii şi valorile primordiale ale românilor. Acestea sunt nenegociabile şi de aceea sunt necesare uneori şi astfel de măsuri, să le spunem, chirurgicale. Am aflat de decizia colegilor din organizaţia municipală şi, probabil, validarea acesteia în forul judeţean va fi o formalitate pentru că, fiind şi liberali şi democraţi, chiar punem preţ şi pe o anumită autonomie a organizaţiilor locale dar şi pe idea de democraţie internă” – Ion Asaftei, preşedinte ALDE Neamţ.

ALDE Piatra Neamţ

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.