Cristina Țopescu, ATAC la un greu din Guvern

Cristina Țopescu, ATAC la un greu din Guvern
ianuarie 22 08:08 2019 Print This Article

În ultima perioadă, Cristina Țopescu a îngroșat rândurile contestatarilor Guvernului, prezentatoarea de televiziune ieșind chiar în stradă alături de Tudor Chirilă. Ea a postat un mesaj care a devenit rapid viral.

„M-am trezit cu TUDOREL la TV si cu „ievaluarile” lui, nu mai pot cu ăsta, nu mai pot!”, a scris Cristina Țopescu, pe contul său de Facebook, potrivit Stiridindiaspora.ro.

Reamintim că, în această dimineață, Tudorel Toader a convocat jurnaliștii pentru o conferinta de presă în care a anunțat așa-numita Ordonanță pentru Corupți.

Toader a anunţat că va avea o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, cu care va discuta despre evaluarea situaţiei şi soluţiile de urmat în cazul legii recursului compensatoriu, dar şi despre o eventuală ordonanţă de urgenţă pentru contestarea deciziilor date de completurile de cinci judecători de la Instanţa supremă.

Referitor la noua ordonanţă de urgenţă pregătită de către Ministerul Justiţiei, Toader a explicat că ea se referă la absolut toate cauzele soluţionate definitiv de completuri de cinci judecători de la Instanţa supremă, indiferent de natura soluţiilor adoptate de acestea.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.