Cristina Țopescu, despre bătaia lui Badea: Puteți să mă ÎNJURAȚI

Cristina Țopescu, despre bătaia lui Badea: Puteți să mă ÎNJURAȚI
februarie 04 08:24 2019 Print This Article

Mircea Badea, 44 de ani, continuă să fie ținta ironiilor în spațiul online după KO-ul devastator încasat sâmbătă de la Teodor „Tedi” Emi, într-un meci demonstrativ de kick-boxing. Cu toate acestea, Cristina Țopescu a transmis un mesaj după bătaia încasată de Mircea Badea.

„NU MĂ POT BUCURA VĂZÂND UN OM CĂZUT LA PĂMÂNT ! Puteți să mă injurați. Nu ma impresioneaza si nici nu ma clinteste din ce cred. In nicio privinta! Nu mă pot bucura de ultima pățanie a lui Mircea Badea. Urăsc violența si ma doare in fiecare zi ca ceea ce se numeste compasiune e tot mai puțin si mai rar.

Chiar daca uneori ne atragem raul singuri, stiu. Dar asta e una, iar placerea de a vedea sange e alta. Sa ne bucurăm cand cineva, oricine, e la pamant, pentru mine e de neconceput.

Familia mea, tatal meu, au avut mult de suferit de pe urma lui Ceausescu si tot mi s a strans inima cand l am vazut coborand din helicopter sau cand a fost impuscat impreuna cu consoarta.

Nu asa se face dreptate. Iar noi, urandu i la randul nostru pe cei care ne urasc, nu suntem cu nimic mai buni. Stiu, nu suntem sfinti, e greu sa raspunzi la ura cu iubire, dar cand jubilam la raul altora, parca n ar mai trebui sa facem atata caz ca suntem un popor crestin,” este mesajul Cristinei Țopescu.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.