Daniel CHIȚOIU, Secretar General al ALDE

Daniel CHIȚOIU, Secretar General al ALDE
aprilie 27 15:43 2017 Print This Article

 

Biroul Politic Executiv al ALDE a desemnat secretarul general, trezorierul și purtătorul de cuvânt al partidului

.

Joi, 27 aprilie, a avut loc prima şedinţă a Biroului Politic Executiv al ALDE votat de Congresul ALDE,  care s-a desfăşurat în perioada 21 – 22 aprilie la Palatul Parlamentului.

În cadrul şedinţei, domnul Daniel Chiţoiu a fost propus de către preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu pentru a ocupa funcţia de secretar general al ALDE, conform prevederilor statutare. În urma votului secret, propunerea preşedintelui ALDE a întrunit majoritatea voturilor membrilor Biroului Politic Executiv prezenţi la şedinţă.

De asemenea, Biroul Politic Executiv al ALDE i-a desemnat pe doamna Zoe Ghinescu în funcția de trezorier al partidului și pe senatorul Varujan Vosganian în funcția de purtător de cuvânt al ALDE.

Reacții:

Daniel Constantin, fost copreședinte al ALDE, afirma că alegerile din ALDE și noile funcții nu vor fi validate până la o decizie a instanței cu privire la contestația sa.

Purtătorul de cuvânt al ALDE,  deputatul Varujan Vosganian, a precizat, cu privire la acest aspect că totul s-a făcut ”conform noului statut și, în opinia noastră, noul statut, fiind validat de Congres, este legitim. Sigur că există și contestatari, suntem într-o societate liberă în care fiecare are dreptul să-și exprime punctul de vedere. În opinia noastră, dl Daniel Constantin, prin comportamentul din ultima perioadă s-a situat în afara partidului”. 

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.