De ce se dă Orban îngrijorat când nici el nu respectă regulile

De ce se dă Orban îngrijorat când nici el nu respectă regulile
iunie 29 13:17 2020 Print This Article

Premierul Ludovic Orban se dă îngrijorat că românii nu mai respectă regulile care în opinia lui ar diminua pericolul infectarii cu virusul momentului. Bizar este ca nici macar el nu respecta regulile, premierul fiind surprins de mai multe ori fara masca sau la chef in Guvern.

Recent, Ludovic Orban a tinut o cuvantare intr-un spatiu inchis si a dat noroc cu oamenii de acolo. Acum, el vrea sa ceme toţi miniştrii şi toate instituţiile atribuţii de control „pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor”.

”Am văzut nişte imagini în care nu s-a mai respectat aproape nicio regulă. E foarte important să se respecte aceste reguli”, a menţionat premierul.

 

 

Ludovic Orban a anunţat că miercuri va da „un semnal de mobilizare la maxim pentru că este o mobilizare care este în interesul cetăţeanului şi nu are alt scop decât de a apăra sănătatea oamenilor”.

„Suntem foarte atenţi ce se întâmplă la nivel european. Comisia Europeană are în dezbatere instituirea unei reguli priviotare la tratamentul ţărilor. În măsura în care CE va institui o regulă, noi ne vom adapta şi vom prelua decizia care este luată la nivel european”, a spus Ludovic Orban.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.