Deputata ALDE, Steluța Cătăniciu, îl desființează pe Klaus Iohannis pentru lipsa de umanitate

Deputata ALDE, Steluța Cătăniciu, îl desființează pe Klaus Iohannis pentru lipsa de umanitate
ianuarie 27 08:41 2017 Print This Article

 

”Înverşunarea cu care preşedintele Iohannis se opune graţierii, oricărui fel de graţiere, depăşeşte limitele luptei politice. Seamănă, mai degrabă, cu patima pusă în consumarea până la capăt a unui viciu, atunci când ceva încearcă să i se opună. A graţiat-o preşedintele Iohannis pe femeia aceea, prezentată la televizor, care a furat mâncare dintr-un magazin pentru a-şi hrăni copiii? Sau pe alţii ca ea? Nu! De ce nu face asta? Pentru că nu-şi iubeşte semenii. Mai mult decât atât, pentru că, pe mulţi dintre aceştia, îi urăşte. Da, preşedintele românilor este suspect de o infirmitate sufletească periculoasă: prezintă simptomele unei uri patologice faţă de semeni”, se arată într-un articol publicat de un cunoscut blogger care scrie sub pseudonimul Contele de Saint Germain.

Nu este singurul care a observat acest aspect. Steluța Cătăniciu (ALDE) a susținut la Antena 3 că Werner Klaus Iohannis confundă România cu paltonul pe care l-a aruncat pe capota mașinii la Paris.

”Îmi aduc aminte că la Sinteza Zilei a fost o fetiță de 9 ani care i-a scris în direct a cărei mamă era în pușcărie pentru că furase niște mâncare și mă rog, niște creioane pentru fetiță ceva acolo și i-a scris în direct o cerere de grațiere, i-a adresat-o lui Klaus Iohannis. Mi-e greu, eu am mai spus și acum două zile în emisiunea domnului Ursu, cred că n-o să mă mai auziți spunându-i președinte pentru că din momentul în care am văzut că tratează România așa, confundă România cu paltonul dânsului pe care l-a aruncat pe capota mașinii la Paris pentru mine e din ce în ce mai greu să-i spun președinte.

Dânsul a ales din momentul în care a fost ales de o parte dintre românii care au participat atunci la alegerile din 2014… a ales la rândul dânsului să fie doar președintele celor care l-au ales. Dânsul n-a reușit după doi ani să fie președintele României din păcate”, a spus Steluța Cătăniciu. După ce a anunțat că se implică în grațierea mamei fetiței, Klaus Iohannis nu a mai scos o vorbă despre aceste subiect, iar femeia este în continuare în pușcărie. ”Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei – n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei. Ea a vrut doar să mă hrănească și a vrut binele, dar a făcut un rău (a furat – n.r.), pentru că nu avea cu ce să mă hrănească”, i-a transmis fetița, la acea vreme, președintelui Klaus Iohannis.

Sursa: ȘOKANT. ro

.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.