Dragnea, Olguţa Vasilescu şi Manda râd de o PUBLICAȚIE promovată de Rareș Bogdan

Dragnea, Olguţa Vasilescu şi Manda râd de o PUBLICAȚIE promovată de Rareș Bogdan
februarie 03 04:55 2019 Print This Article

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, a postat o poză pe Facebook în care apare alături de Liviu Dragnea, liderul PSD şi de viitorul soţ, Claudiu Manda, preşedinte al Comisiei SRI. Comentariul care însoţeşte fotografia este legat de o ştire care o vizează pe Olguţa Vasilescu.

“Radem de “comisarii” care iar inventează scenarii…”, scrie fostul ministru al Muncii pe Facebook.

La comentarii, Lia Olguţa Vasilescu lasă şi un link spre o ştire care menţionează că ar fi fost acasă la Paul Stănescu pentru a-şi negocia plecarea din PSD. Materialul publicat în site-ul comisarul detaliază momentul în care Paul Stănescu l-a sunat pe liderul PSD şi i-a spus că îl pune pe “speaker, să audă toţi ce vorbesc, să facă teleconferinţă. Dragnea a înjurat şi a închis telefonul!” Site-ul comisarul este promovat intens de realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan. Multe din informațiile de pe site nu și-au găsit niciodată coprespondent în realitate.

 

Lia Olguţa Vasilescu a deţinut portofoliul de la minister Muncii până la remaniera din luna noiembrie 2018, după care a fost propusă la ministerul Transporturilor şi respinsă de preşedintele Iohannis. Ulterior, Viorica Dăncilă a propus-o la ministerul Dezvoltării, dar Olguţa Vasilescu a fost din nou refuzată de preşedintele Iohannis.

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control SRI, căsătoresc în această primăvară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.