Drumul spre Staţia de transfer de la Taşca, inspectat de preşedintele CJ Neamţ

Drumul spre Staţia de transfer de la Taşca, inspectat de preşedintele CJ Neamţ
noiembrie 18 05:35 2015 Print This Article

Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, a făcut, luni, 16 noiembrie, o vizită pe şantierul de la Taşca, acolo unde se realizează drumul de acces la Staţia de transfer. După o inspecţie în zonă, şeful CJ Neamţ s-a declarat mulţumit de evoluţia lucrărilor.

“Treaba merge bine şi esenţială este vremea care permite să se desfăşoare astfel de lucrări. Am vrut să văd în ce fază ne aflăm, pentru că la Taşca au fost finalizate şi Staţia de transfer, şi cea de sortare, acum ne aflăm în stadiul în care trebuie să punem la punct elementele de legătură: drumul de acces, racordurile la reţeaua de apă şi să ajungem cu lucrările la final, pentru că în orice zi se poate răci vremea atât de mult încât să nu mai putem înainta cu proiectul. Apreciez că drumul de acces la Staţia de transfer a fost realizat în procent de circa 65%”, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Staţia de transfer de la Taşca a fost realizată prin proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Neamţ şi are o capacitate de 9.000 de tone pe an. Valoarea acestei investiţii este de 3.104.714 lei, inclusiv TVA. Staţia de sortare a fost construită printr-un proiect Phare şi are o capacitate de 2.500 de tone pe an. Drumul de acces la Staţia de sortare şi transfer are o lungime de 927 de metri şi o valoare de 2.017.253 de lei, inclusiv TVA. Această investiţie nu este eligibilă în cadrul proiectului şi este suportată din bugetul Consiliului Judeţean Neamţ.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.