Ion ASAFTEI ( ALDE Neamț) : “Împreună cu cetățenii, vom schimba în bine fața județului Neamț și fața României!”

Ion ASAFTEI ( ALDE Neamț) :  “Împreună cu cetățenii, vom schimba în bine fața județului Neamț și fața României!”
decembrie 08 20:07 2016 Print This Article

 

Nervozitate sporită în tabăra liberală;  unele sondaje de opinie  indică un procent dezastruos  de 20%  în intenția de vot la alegerile parlamentare 2016 pentru partidul Alinei Gorghiu, în comparație cu 41% PSD, la care se adaugă 6 % ALDE. Electoratul care a trăit dureros experiența de tristă amintire a guvernării PDL, identifică astăzi și  sancționează ferm deghizarea vechilor pedeliști în liberali cu vocație democratică. Niciun argument economic nu justifică pauperizarea drastică a populației sub guvernele Boc, așa după cum nu poate fi uitată deprecierea calității vieții într-o țară în care instituțiile statului au fost profund afectate de morbul corupției. Promisiunile electorale ale liberalilor nu mai conving o populație înșelată în așteptări, care observă distinct strategia PDL-istă  strecurată sub sigla PNL! De aici, deruta taberei liberale; dezinformări și diversiuni, alături de o întreagă recuzită a minciunii. În Neamț, se repetă în mic scena panicii de la centru,  ceea ce duce la promovarea rapidă a  diversiunii.

Execițiul de autoadmirație pe care-l fac liberalii nu mai impresionează pe nimeni, în condițiile în care cetățenii sunt hotărâți să sancționeze promisiunile deșarte și lipsa unui program coerent de guvernare.Oamenii analizează şi votează, nu mai ascultă propaganda politică. Într-adevăr, românii se aşteaptă la o nouă clasă politică, o clasă politică mai bună, mai curată şi mai competentă,”observa Daniel CHIȚOIU, candidat pe poziția1 la Camera Deputaților ( ALDE Neamț), făcând bilanțul acestei campanii.

Tot ca o concluzie, privind starea de spirit a electoratului nemțean confruntat cu tot mai dese manipulări și dezinformări, Ion ASAFTEI, președintele ALDE Neamț, vicepreședinte al CJ și candidat pe locul secund la Camera Deputaților  a apreciat că toate aceste manevre vor avea un efect contrar, care va duce în final la o desprindere a electoratului de PNL și alăturarea la ALDE.

 

  “Nu dezamorsarea știrilor false a fost preocuparea noastră, ci activitatea susținută de a duce mesajul ALDE în casa fiecărui nemțean. Pornind de la realitățile curente, să nu uităm că Moldova este predominant rurală, accesul la utilități este mult scăzut față de vestul țării, riscul de sărăcie și excluziune socială este dublu față de zona Capitalei. De aceea, prin PROMOLD, ALDE își asumă un parteneriat de lungă durată cu cetățenii. Dorim, așadar, scoaterea Moldovei din starea de izolare. Aici, în Neamț, avem o serie întreagă de obiective de îndeplinit, toate vizând creșterea bunăstării populației, prin asigurarea unei vieți decente și civilizate.

15032708_686505784848131_976559435487372596_n

Vom milita pentru crearea de locuri de muncă bine plătite, pentru atragerea și promovarea investițiilor în domeniul turismului și industriei alimentare, pentru implementarea Programului Național pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului. Vom adopta o lege care va veni în spijinul producătorilor autohtoni de mobilă și produse de lemn, vom milita pentru construirea unui nou spital județean, avem proiecte valoroase privind învățământul, precum și facilități fiscale acordate angajatorilor. Să nu uităm că ALDE este singurul partid liberal autentic, membru al familiei liberale europene,  ceea ce înseamnă că programul pe care noi îl promovăm este unul de esență liberală. Cum bine știți, ne propunem, prin acest program, ca România să devină a șaptea putere economică a Europei, așa cum este și din punct de vedere al suprafeței și numărului de locuitori.  De aceea, mă adresez cetățenilor nemțeni, în mijlocul cărora am fost zi de zi, cu rugămintea de a veni în număr cât mai mare la vot, punându-și ștampila pe ALDE Neamț- partid care  a dovedit că îi pasă și care se luptă pentru nemțeni. Împreună cu cetățenii, vom schimba în bine fața județului Neamț și fața României!” a încheiat Ion ASAFTEI.

 

Al. M.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.