Ion ASAFTEI ( președinte ALDE Neamț): ” Las undeva o floare pentru un bătrân despre care nimeni nu a mai întrebat de ani de zile!”

Ion ASAFTEI ( președinte ALDE Neamț): ” Las undeva o floare pentru un bătrân despre care nimeni nu a mai întrebat de ani de zile!”
octombrie 01 14:29 2017 Print This Article

„Se spune în popor,, cine n-are bătrâni să-și cumpere”, iar in fiecare an, pe 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, care coincide şi cu sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului, ne reamintim cât de valoroși sunt bătrânii.
În semn de omagiu adus celor mai înțelepți dintre noi, astăzi ne scoatem pălăria și îi omagiem pe părinții și bunicii de lângă noi. E ziua lor și ne aducem aminte că lacrimile lor de singurătate, boală și neputință ne vor ajunge și pe noi, mai repede decât estimăm.
Doresc să adresez mesajul meu de suflet celor care ne-au dat viață, celor care, cu lacrima și cu suferința lor, ne-au ajutat să ajungem oameni.
Astăzi, de ziua lor, le spun „La Mulți Ani!” și las undeva, o floare, pentru un bătrân despre care nimeni nu a mai întrebat de ani de zile. „‘

 Ion ASAFTEI 

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.