Ion ASAFTEI, Președinte ALDE Neamț:Guvernanții fără Dumnezeu calcă totul în picioare!

Ion ASAFTEI, Președinte ALDE Neamț:Guvernanții fără Dumnezeu calcă totul în picioare!
aprilie 23 15:11 2020 Print This Article

Fiecare oră, fiecare zi ce trece fără a fi concediat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, îmi întărește bănuiala că Guvernul Orban condus de Iohannis, cu toate că în aparență acționează haotic, fără cap, în realitate urmărește obiective bine stabilite și bine cunoscute în cadrul unui grup restrâns de inițiați. Vor ieși într-un final la iveală, mai devreme sau imediat după lichidarea pe cale legală și constituțională a acestui guvern. Dacă îmi este permisă o figură de stil inspirată de criză, demiterea Executivului acceptat de Parlament de nevoie este mai urgentă decât toate urgențele conținute de starea de urgență.
„Ne-am gândit efectiv și la niște metode să îi ducem într-un hotel, să-i ducem într-o cameră cu tot confortul în care să vină cineva și să aiba grijă de ei. Dar rămâne în funcție de evoluție”, a spus Nelu Tătaru săptămâna trecută în cel mai pur stil al vremurilor negre din istoria europeană a secolului XX, referindu-se la izolarea și carantinarea oamenilor în vârstă de peste 65 de ani. Declarația e imposibil de șters din memorie. Ce a scris, ce a propus anterior Adrian Streinu-Cercel, dovedind aceeași școală de gândire de tip fascistoid, vine de fapt ca un factor agravant în sarcina lui Tătaru. Păstrarea lui Streinu-Cercel în funcție, cu girul personal al ministrului Sănătății, dovedește unitatea lor de idei și de acțiune. Mergând ierarhic în sus, menținerea lui Tătaru confirmă rolul de prim-plan interpretat într-o piesă care a transformat poporul român în masă de figuranți de sacrificiu. Românii nu sunt tratați cu respectul cuvenit figuranților clasici. Noi suntem supuși unor manevre de împuținare prin limitarea organizată a accesului la investigații medicale, la îngrijire medicală. Echipa coordonatoare e complexă, e cunoscută, beneficiază de vizibilitate maximă la televiziuni. Fiecare rămâne cu partea lui de răspundere atent monitorizată de ALDE și președintele Călin Popescu Tăriceanu. Mai mult decât să luăm atitudine, să avertizăm, să oferim soluții imbatabile, să coagulăm o masă critică de oameni de acțiune responsabili, este peste puterile noastre în această perioadă.
Știam de acasă, de la părinți, că de frica lui Dumnezeu, și diavolul se cutremură. Guvernul Orban condus de Iohannis nu se cutremură. O dovedește cu prisosință ministrul Tătaru, mare maestru al distrugerii Sănătății sub acoperirea unei uriașe manipulări în masă. Nu mai durează mult, aveți încredere în oamenii cu frică de Dumnezeu !

Ultima oră: Gândurile noastre s-au împlinit: Străinu Cercel a fost dat afară. Urmează Tătaru?

Ion ASAFTEI, Vicepreședintele CJ Neamț, Președinte ALDE

 

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.