Ion ASAFTEI va conduce campania ALDE Neamț

Ion ASAFTEI va conduce campania ALDE Neamț
noiembrie 05 15:39 2016 Print This Article

 

Desemnarea lui Ion ASAFTEI, președintele ALDE Neamț și vicepreședinte al CJ, în poziția de coordonator al  echipei de campanie electorală reprezintă indubitabil  un semn de maturitate politică.  Rezultatul alegerilor din iunie au despărțit apele, ducând  o partajare riguroasă între efortul susținut de fapte și cel doar afișat- fapt evidențiat în analizele ulterioare care au identificat o suită de nereguli, mergând de la derapaje serioase de la platforma partidului, până la trădare.  Supus tirului unor publicații ostile,  Ion ASAFTEI n-a cedat, continuând asanarea filialei nemțene prin îndepărtarea unor elemente distructive. Cunoscut ca un excelent organizator, dinamic și carismatic, Ion ASAFTEI reprezintă garanția succesului ALDE în Neamț. Sosit în teritoriu, Daniel Chițoiu, fost ministru al economiei și vicepremier, candidat cap de listă la Camera Deputaților din partea ALDE Neamț, a apreciat într-o relatare făcută unei publicații nemțene:

 „Suntem în perioada de precampanie electorală și am stabilit echipa de campanie. Coordonator este președintele ALDE Neamț, Ion Asaftei, care este și vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț. AM decis asta având în vedere experiența dumnealui și, mai ales, faptul că el cunoaște foarte bine județul și problemele cu care se confruntă fiecare localitate din județ. Echipa mai cuprinde câte un om pentru fiecare domeniu al unei astfel de activități.”

Daniel Chițoiu a precizat că obiectivul ALDE Neamț este să obțină două posturi de deputat și unul de senator, ceea ce este cu putință avându-l pe Ion ASAFTEI în fruntea echipei de campanie.

AL. M.

 

 

 

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.