Lazăr intervine în cazul medicului fals

Lazăr intervine în cazul medicului fals
februarie 06 10:23 2019 Print This Article

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) au cerut informații despre anchetele ce-l vizează pe falsul medic italian.  Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) au cerut informații despre anchetele ce-l vizează pe falsul medic italian.

Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, de polițiștii de frontieră de la Curtici, județul Arad, în timp ce încerca să fugă din țară.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a fost deschis un dosar penal in rem, după ce Colegiul Medicilor din Bucureşti a depus o plângere după ce falsul chirurg de origine italiană a efectuat operaţii în România. Potrivit reprezentanţilor Parchetului, ancheta vizează infracţiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau a unei activităţi.

Procurorii au deschis și un dosar penal pentru de înșelăciune, după ce un cetățean italian a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private și că le poate închiria un spațiu în cadrul unității. Bărbatul este chirurgul fals italian, potrivit unor surse.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.