Liderii PNL- declarații șocante la Piatra Neamț

Liderii PNL- declarații șocante la Piatra Neamț
martie 20 18:15 2016 Print This Article

 

Sosiți sâmbătă la Piatra Neamț, la lansarea candidaților filialei liberale pentru alegerile locale,  Alina Gorghiu,Vasile Blaga și Theodor Atanasiu s-au aventurat în declarații fantasmagorice, iritați, probabil, de rezultatele modeste din sondaje pe care le înregistrează PNL-ul, atât în Capitală, cât și în teritoriu. Vasile Blaga a profețit, printre altele, că  formaţiunea condusă de Călin Popescu-Tăriceanu nu va intra în Parlament după alegerile de la sfârşitul anului. Explicația oracolului Blaga e simplă: “Pentru că nimic care se naşte din căzătură nu poate să reziste în viaţa politică.”Ne-am fi așteptat de la un politician, care are un ginere săltat de procurori și arestat pentru corupție, să fie mai temperat în aprecieri.

Ne-am fi așteptat, de asemeni, să-și amintească că se află, aici la Piatra Neamț,  într-un oraș condus, altădată, de un greu PDL, condamnat pentru corupție- fapte săvârșite în vremea în care Vasile Blaga îi era șef. Deghizat astăzi în culorile liberale, Vasile Blaga pare a avea o  memorie scurtă.

În ton cu Vasile Blaga, Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu s-a avântat și el în declarații năucitoare, identificând în Parlament două tomberoane”: Pe un tomberon scrie stânga politică şi mai jos UNPR, şi un tomberon pe care scria dreapta politică şi mai jos ALDE. După această ispravă, mai mult literară , decât politică, Teodor Atanasiu și-a asigurat auditoriul, într-un elan triumfalist, că  liberalii vor câștiga alegerile locale, indiferent dacă acestea se vor desfășura într-un singur tur de scrutin sau în două tururi. Fostul președinte de la AVAS a și-a încheiat cuvântarea, fără ca participanții să-i observe pe față spaima și disperarea cauzate de rezultatele  ultimului sondaj de opinie. Crede Atanasiu, cu adevărat, într-o victorie a PNL-ului? Nu-l considerăm atât de naiv.

Al. M.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.