Liderul ALDE din Neamț, Ion ASAFTEI, provocare teribilă pentru securiștii acoperiți: „Vreau să cer fiecărui lider politic din Neamt, să prezinte în fața alegatorilor o astfel de adeverință de la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității”!

Liderul ALDE din Neamț, Ion ASAFTEI, provocare teribilă pentru securiștii acoperiți: „Vreau să cer fiecărui lider politic din Neamt, să prezinte în fața alegatorilor o astfel de adeverință de la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității”!
decembrie 16 15:20 2019 Print This Article

 

După ce ani de-a rândul, în mediile ostile formațiunii politice ALDE din Neamț, s-a vehiculat mai mult sau mai puțin voalat că Ion ASAFTEI ar fi, de fapt, ofițer acoperit al unei structuri de informații, iată că, la recenta conferință de presă ALDE din 13 decembrie, Ion ASAFTEI a venit cu o dovadă zdrobitoare, pe care a prezentat-o presei.

Este vorba despre o adeverință eliberată de Consiliul Național Pentru Studierea Arhivelor Securității, din 4 martie 2014:

Adeverința nr/ 385 din 4 martie 2014, Consiliul Național Pentru Studierea Arhivelor Securității atestă că ”Domnul Ion Asaftei  a fost verificat din oficiu, în calitate de candidat la funcția de senator al Parlamentului României. N există date ori documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau colaborator al Securității, în sensul Legii, cu privire la domnul Asaftei Ion, fiul lui Neculai și Zina”.

Înarmat cu acest certificat, în aceeași conferință de presă, Ion ASAFTEI lansează o provocare teribilă către toți politicienii din Neamț – măsură care poate fi definită ca revoluționară în asanarea vieții politice din județul nostru:

Vreau să aduc în atenția presei și prin acest intermediu și în atenția cetătenilor, un aspect foarte important. Vreau să cer fiecărui lider politic din Neamt, să prezinte în fața alegatorilor, în fața oamenilor care ne acordă încrederea, o astfel de adeverintă de la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, CNSAS, prin care să facă dovada clară că nu au fost colaboratori ai Securitătii, că nu au făcut poliție politică, că nu fac parte din anumite structuri, ca ofițeri acoperiți. Vreau să aveți certitudinea că la fiecare apariție publică, voi veni cu așa ceva , până când fiecare lider politic din Neamt, mai mic sau mai mare, va prezenta în fața electoratului o asemenea adeverință.”

( Al. M. )

 

 

 

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.