Mesaj emoționant transmis de Ion ASAFTEI , președintele ALDE Neamț, slujitorilor școlii:”Dascălii noștri – semănători de lumină”

Mesaj emoționant transmis de Ion ASAFTEI , președintele ALDE Neamț, slujitorilor școlii:”Dascălii noștri – semănători de lumină”
iunie 05 14:56 2020 Print This Article

Anul 2020 este un ,,an special”, Ziua învățătorului neputând fi sărbătorită prin ,,activități specifice” datorită închiderii școlilor în data de 11 martie a.c. ca urmare a pandemiei de COVID-19.
Unii copii s-au văzut în fiecare zi cu doamna /domnul învățător pe calculator. Alții nu au putut face acest lucru, fiind împiedicați să ia parte la școala online deoarece se confruntă cu lipsa acestor dispozitive. Sunt mulți copii în această situație, din păcate. Și multor suflete pure le este dor de doamna/domnul Trandafir, de modelatorii de suflete și caractere.


Și cum să nu le fie dor de doamna cea blândă, pe care au privit-o cu ochi mari și sinceri de copil, care i-a luat ușor de mânuță, i-a condus în sala de clasă și i-a așezat în banca cea mică. De acolo pornește totul, din acea bancă mică, în care au început să învețe tainele învățăturii. Sub bagheta acelei doamne pe care de cele mai multe ori o asemănăm cu mama, ni se nasc visele și ne cresc aripile.

LA MULȚI ANI, IUBITE DASCĂL !

 

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.