Olguța Vasilescu îl NELINIȘTEȘTE pe Iohannis: Va face aceste numiri. Avem o …

Olguța Vasilescu îl NELINIȘTEȘTE pe Iohannis: Va face aceste numiri. Avem o …
ianuarie 23 09:43 2019 Print This Article

Olguța Vasilescu spune că PSD a pregătit deja o strategie împotriva lui Klaus Iohannis, în cazul în care președintele va refuza din nou numirea sa și a lui Mircea Drăghici în funcțiile de miniștri pentru care au fost propuși.

Întrebată dacă ordonanța de urgență pe care Tudorel Toader a anunțat-o are legătură cu Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu a răspuns ironică, potrivit stiridindiaspora.ro.

„Păi, totul e pentru Dragnea, nu? Ninge pentru Dragnea ca să se simtă bine, la primăvară o să apară floricelele pentru Dragnea ca să se simtă bine. Dacă e să gândim în această logică îngustă, absolut toate lucrurile întâmplate în ultimii doi ani în această țară sunt pentru Liviu Dragnea și atât. Poate dacă ajungeam ministru al Transporturilor aveam și autostrăzi tot pentru Liviu Dragnea, dar pentru acest lucru trebuie să-i mulțumim domnului Klaus Iohannis.

Eu sunt absolut convinsă că în cele din urmă va face aceste numiri. Avem o strategie de partid dacă nu o va face, dar nu pot discuta aceste lucruri într-o emisiune,” a spus Olguța Vasilescu la emisiunea România 9 de la TVR 1.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.