Prevenirea accidentelor în rândul bicicliștilor și conducătorilor de căruțe

Prevenirea accidentelor în rândul bicicliștilor și conducătorilor de căruțe
noiembrie 01 16:15 2015 Print This Article

În cadrul Campaniei de prevenire a accidentelor rutiere în rândul bicicliștilor și conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, la data de 31.10.2015, ora 09.00, la Târgul săptămânal din orașul Roznov, va fi organizată o întâlnire a polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Neamț cu acești participanți la trafic.

Scopul acțiunii este reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere în care sunt implicați bicicliștii și căruțașii, precum și conștientizarea acestora asupra riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere. Cu această ocazie, participanții vor primi veste reflectorizante, inscripționate cu mesajul campaniei, Alege Viața!, achiziționate cu sprijinul unei societăți, partener în activitatea de prevenire.

Informații suplimentare

În primele 9 luni ale anului 2015, în județul Neamț, s-au produs 201 de accidente grave, soldate cu 32 de persoane decedate, 197 rănite grav și 61 rănite ușor. Bicicliștii au fost implicați în 33 de accidente grave (3 morți, 30 răniți grav, 2 răniți ușor), iar în rândul conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală s-au produs 10 accidente grave, soldate cu o persoană decedată și 9 rănite grav.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.