Rareș Bogdan și-a pudrat năsucul în emisiunea în care și-a luat ”La Revedere” / video

Rareș Bogdan și-a pudrat năsucul în emisiunea în care și-a luat ”La Revedere” / video
martie 18 03:39 2019 Print This Article

Rareş Bogdan a părăsit Realitatea TV, unde a lucrat timp de aproape 7 ani, alegând să intre în politică, după cum a explicat amplu pentru realitatea.net, joi, 14 martie, imediat după ce totul a devenit oficial. Aseară, fostul realizator al emisiunii Jocuri de Putere a revenit la postul care l-a consacrat, dar nu pe scaunul de moderator, ci pe cel de invitat, gazdă fiind Octavian Hoandră.

Rareș Bogdan a fost aseară invitatul lui Octavian Hoandră, în cadrul emisiunii Realitatea Românească, pentru prima oară după ce a intrat în politică.

Când a ajuns la Realitatea TV, Rareş Bogdan a fost întâmpinat cu aplauze de simpatizanții conduşi de Doru Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie. După ce i-a salutat pe toţi, Rareş Bogdan a intrat în clădire şi a mers la machiaj sa-si pudreze năsucul.

După câteva minute, fostul jurnalist a părăsit cabina de machiaj şi a intrat în regie, acolo unde, de asemenea, i-a salutat pe foştii lui colaboratori. Apoi, s-a îndreptat spre studioul TV în care avea să fie invitatul lui Octavian Hoandră. Rareș Bogdan a anunţat joi, 14 martie, pentru realitatea.net, că va intra în politică, europarlamentar PNL, și și-a prezentat planul pe termen scurt.

„Voi ajunge in fiecare oras din Romania in urmatoarele 10 saptamani. Voi explica fiecarui membru, fiecarui militant, activist, simpatizant PNL ca, pentru prima data in istoria postdecembrista, PNL poate fi primul partid din Romania in seara zilei de 26 mai”, a explicat Rares Bogdan, printre altele.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.