Ritmul alert ALDE, însușit de locuitorii comunelor Bălțătești și Pipirig!

Ritmul alert ALDE, însușit de locuitorii comunelor Bălțătești și Pipirig!
iunie 09 20:07 2017 Print This Article

 

Echipa ALDE, recunoscută deja pentru mobilitatea cu care parcurge zeci de kilometri în lung și latul județului Neamț, a poposit  și astăzi în mijlocul locuitorilor comnunelor Bălțătești și  Pipirig, informându-se de la fața locului asupra problemelor cu care se confruntă cetățenii. Într-un dialog deschis, sincer și constructiv, s-au stabilit prioritățile aflate pe agenda social-economică. Este remarcabil faptul că încrederea locuitorilor în soluțiile ALDE crește pe zi ce trece- argument pentru seriozitatea cu care ALDE tratează orice problemă, mergând până la finalizarea ei.

f

Interesul locuitorilor celor două comune pentru întâlnire cu echipa ALDE se poate exemplifica și prin numărul mare de participanți la discuții, de unde nu au lipsit sugestii și propuneri realiste pentru bunăstarea vieții cetățenilor și asigurarea unui climat propice desfășurării activităților.

m

“Pentru că îl susțin cu tărie pe domnul Gheorghe Timofte în această campanie electorală pentru funcția de Primar al comunei Bălțătești,  a declarat Președintele ALDE Neamț, Ion ASAFTEI, îi urez să îi ajute Dumnezeu în fapta cea bună.
Este un om de acțiune și un foarte bun cunoscător al celor mai mici detalii ale comunei deoarece este fiu al satului.
Deci, este omul potrivit la locul potrivit.”

k

Și despre candidatul ALDE la primăria comunei Pipirig, dl GRIGORE AGAPIE, președintele Ion ASAFTEI a avut cuvinte de caldă apreciere:

Pipirig

Seriozitatea viitorului primar al comunei Pipirig, dl GRIGORE AGAPIE, rezultă și din calitatea programului electoral pe care l-a elaborat cu bună credință pentru dezvoltarea comunei Pipirig, exprimîndu-și totodată deschiderea și disponibilitatea față de orice propunere benefică localității:

 1. Încetarea retrocedărilor de terenuri forestiere către cetățenii altor localități;
  2. Instalarea rețelei de iluminat public în locurile în care aceasta nu există.
  3. Direcționarea fondurilor europene acordate pentru pășunile din comună către toți proprietarii de animale din localitate.
  4. Promovarea turistică a comunei prin programe europene și guvernamentale.5. Instalarea rețelei de telefonie mobile pe suprafața întregii comune.
 2. 6. Modernizarea tuturor străzilor din comuna Pipirig prin asfaltarea lor.
  7. Înfăptuirea demersurilor pentru punerea în posesie asupra terenurilor forestiere acordate conform Legii nr. 1/2000 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole și celor forestiere, solicitate potrivit prevederilor Legii fondului funciar nr. 18/1991 și ale Legii nr. 169/1997, cu modificările aduse prin Legea nr. 246/2016, pentru cetățenii ce nu au beneficiat de acest drept.
  8. Sprijinirea proprietarilor de pădure în demersurile întocmite pentru obținerea amenajamentelor silvice.
  9. Acordarea titlurilor de proprietate tuturor persoanelor care au obținut suprafețe de pădure.
  10. Înființarea unei echipe de fotbal și înscrierea ei în liga județeană.
  11. Întreprinderea măsurilor necesare pentru finalizarea pozitivă a proiectelor aflate în derulare.
  12. Sprijinirea parohiilor pentru finalizarea lucrarilor începute la bisericile din comună, construirea casei parohiale în satul Boboiești și a sălii de prăznuire în satul Pluton.
  13. Diguirea râului Ozana în satul Stânca prin executarea de-a lungul malurilor albiei minore a unor diguri de apărare.
  14. Acordarea ajutorului social familiilor care se află într-o situație de mare dificultate.
  15. Modernizarea intrării și ieșirii din comună.
  16. Întreținerea și pietruirea drumurilor de acces spre terenurile agricole.

Aveți încredere in dl Iacob Grigore Agapie ! Votați un pipirigean pentru Pipirig “!

pp

 

În concluzie, “Cu aşa candidat, simţi, ca lider de partid, că ai tu onoarea să fii lângă el. Eu sunt convins că este o şansă unică pentru Pipirig să aibă un primar profesionist că că locuitorii acestei comune nu vor rata această oportunitate.

oo

Nu avem nimic cu contracandidaţii de la celelalte partide dar, fără nicio supărare, candidatul ALDE este cu multe trepte peste toţi ceilalţi”, a încheiat Ion ASAFTEI.

Al. M.

 

 

 

 

 

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.