Scandal în USR din cauza lui Cioloș

Scandal în USR din cauza lui Cioloș
ianuarie 22 07:12 2019 Print This Article

În această perioadă, în USR s-a dat startul unui sondaj intern prin care membrilor le este cerută părerea asupra unei alianțe cu +PLUS, partidul lui Dacian Cioloș, și o candidatură comună la alegerile europarlamentare.

Pe votul intern, nu puțini sunt cei care se pronunță împotriva acestei alianțe, dar membrii USR se tem că jocurile sunt deja făcute, iar votul intern este doar de fațată, pentru că liderii de la centru vor aranja rezultatele în așa fel încât să fie bine, potrivit Stiri pe surse.

Pe grupurile interne ale USR sunt discuții încinse pe tema supusă referendumului intern și mulți îl consideră pe Dacian Cioloș un profitor, care vine să profite de zestrea politică a USR.

Surse politice ne-au precizat că Dacian Cioloș ar urma să ocupe primul loc pe listele comune USR-+PLUS. O decizie în privința listelor comune va fi luată pe data de 26 ianuarie, atunci când cele două partide vor avea reuniuni la nivel înalt pentru a-și decide viitorul.

În mesajele interne intrate în posesia STIRIPESURSE.RO, membri USR arată că 46% dintre votanți deja s-au pronunțat împotriva unei alianțe cu +PLUS, iar în organizația USR Iași există suspiciuni de fraudare a votului intern.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.