Scandal INFERNAL la Antena 3: Sunteți o persoană violentă

Scandal INFERNAL la Antena 3: Sunteți o persoană violentă
februarie 01 14:08 2019 Print This Article

Au fost replici dure între Violeta Vijulie (PNL) și Liviu Pleșoianu (PSD), în direct, la Antena 3, în emisiunea Anei Maria Roman. Violeta Vijulie l-a acuzat pe Liviu Pleșoianu că este agresiv în contextul în care tocmai deputatul PSD a fost atacat verbal de un membru PNL, potrivit dcnews.ro.

Iată replicile dintre Violeta Vijulie și Liviu Pleșoianu:

Violeta Vijulie: Actele de violență vin de la PSD și ALDE. Dumneavoastră sunteți o persoană violentă în tot ceea ce faceți. Sunteți agresiv și când tăceți.

Liviu Pleșoianu: Știți cine m-a agresat pe mine? Am primit opt mesaje pe mail de la președintele Tineretului Național Liberal (TNL) Mioveni, politician PNL. Mi-a trimis niște mesaje absolut mizerabile. PNL nu a avut niciun fel de reacție vizavi de mesajele pe care le-am primit. Înseamnă că vă asumați acele mizerii care mi-au fost scrise. Ăștia sunteți!

Violeta Vijulie: Dacă vă uitați la aparițiile dumneavoastră, veți vedea că sunteți departe de a avea un comportament civilizat.

Liviu Pleșoianu: Am înțeles. Știți ce? A intra cu dumneavoastră într-o polemică este un lucru atât de greșit încât mi-am propus să nu o mai fac. Este complet inutil să discut.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.