Tăriceanu, mesaj de condoleanțe pentru familiile victimelor din club Colectiv

Tăriceanu, mesaj de condoleanțe pentru familiile victimelor din club Colectiv
octombrie 31 08:33 2015 Print This Article

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanțe pentru familiile și prietenii celor decedați în tragedia din clubul Colectiv.

”Cuvintele de regret aproape că-și pierd valoarea în fața unei tragedii de asemenea proporții. Cu toate acestea, în numele Senatului României, țin să exprim sentimentele noastre de compasiune față de familiile și prietenii celor dispăruți, precum și față de cei răniți în acest dezastru”, afirmă președintele Senatului într-un comunicat transmis presei. Un incendiu puternic a avut loc vineri seară la clubul Colectiv din Capitală din strada Tăbăcarilor, în urma căruia au murit 27 de persoane, iar alte circa 150 au fost rănite.

Președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta sunt așteptați în cursul zilei de sâmbătă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Potrivit acelorași surse, medicii refac din nou pansamentele pentru persoanele internate vineri noapte, iar mulți dintre medici au fost chemați de acasă, lucrând toată noaptea de vineri spre sâmbătă.

scrie un comentariu

0 comentarii

Nu sunt comentarii!

You can be the one to start a conversation.

Adaugă un comentariu

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.