Varujan Vosganian îi taie lanțurile de la scrânciob lui Ludovic Orban!

Varujan Vosganian îi taie lanțurile de la scrânciob lui Ludovic Orban!
aprilie 03 15:59 2020 Print This Article

 

Puține cuvinte, dojană usturătoare, adevăr dureros! 

Autor: Varujan Vosganian

 

”Ludovic, noi știm că îi datorezi foarte multe lui Călin Tăriceanu. Dar, dincolo de toate astea, îi datorezi scuze pentru felul în care ai răspuns, acum o lună, pe 2 martie 2020, propunerii lui privind amânarea alegerilor locale. Și răspunsul pe care i l-ai dat lui, care s-a vrut batjocoritor, n-a făcut decât să dovedească faptul că erai complet rupt de realitate și că, obsedat de ideea alegerilor anticipate, ai ignorat toate măsurile de prevedere privind preîntâmpinarea efectelor epidemiei. Iată declarația ta pentru care trebuie să-ți ceri scuze nu numai lui Călin Tăriceanu, dar și națiunii române și mai ales medicilor.
„Înseamnă că din punctul de vedere al domnului respectiv (CPT – n.n.) ar trebui să nu se mai organizeze niciun spectacol, să nu se mai facă şcoală, să nu se mai organizeze meciuri, să nu se mai ducă lumea la cumpărături. ”
Ca să vedeți ce înțelegea prim-ministrul Orban din ce urma să se întâmple și cum se pregătea Guvernul de limitarea efectelor epidemiei, și asta cu mai puțin de două săptămâni înaintea decretării stării de urgență”!!!

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Datele tale sunt în siguranță Nu vom publica adresa ta de e-mail și nici nu o vom stoca.
Toate câmpurile sunt necesare.